Eladó üdülő és hétvégi ház Szombathely 33 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Szombathely 33 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Szombathely 33 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7885167
Referenciaszám: 165571
Frissítve: 18 napja

Szombathely eladó üdülő és nyaraló 33 m² alapterületű: 11 millió Ft

11 millió Ft
17 351 Ft/m²
33 m²
Alapterület
634 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 31 925 Ft
Második évtől
43 568 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda kínálatában eladó a #165571 hivatkozási számú szombathelyi nyaraló. Szombathelyi Openhouse Ingatlaniroda, megvételre kínál Szombathely Parkerdőben egy hétvégiházas telket, mely befektetésnek továbbá ott lakhatásra is tökéletes lehetőséget kínál.   - telek fekvése déli - sík egyenletes telek   - telek mérete 634 m2,  - ház, faház 33 m2,  - kőzúzalékkal terített út vezet a telekre  - nyáron , és télen is könnyen járható utak  - Villany bekötve a házba - fedett kültéri udvari terasz 6 m2,   - víz a telken  - tető, új lemez borítást kapott  - ablakok modern fa hőszigetelők  - fal külső fala hálózva van  - szerkezetileg stabil, szakember által tervezett, és kivitelezett ház  - száraz, vízmentes falakkal - továbbá rendelkezésre áll 2 tároló a telken    Szombathelyi Parkerdő egyik közkedvelt részé található a telke.  Sajátossága, hogy rálátást enged a mellette lévő legelőre, melyet előszeretettel látogatják az ott legelni kívánkozó őzek. A hely adottságaiból fakadóan, lehetőség nyílik erdei tanősvények látogatására, továbbá sok más egyéb természet járási lehetőségeket tartogat, mind a  kirándulók, családok, és a felfedezők számára is. Annak aki  szereti a természet, közelségét, a mindig tiszta levegőt, a csendes környéket, azok részére nyugodt szívvel merem ajánlani.      Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó szombathelyi nyaraló, vagy bármely más nyaraló és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #165571 Az Openhouse Szombathely Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A nyaraló vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Átlagos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Duhaj Zsolt Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Duhaj Zsolt Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY