Eladó üdülő és hétvégi ház Sümeg, csendes 40 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Sümeg, csendes 40 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Sümeg, csendes 40 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7254529
Referenciaszám: M211751
Feltöltve: 16 napja

Sümeg eladó hétvégi ház 40 m² alapterületű: 12 millió Ft

12 millió Ft
300 000 Ft/m²
40 m²
Alapterület
2797 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 34 827 Ft
Második évtől
47 529 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a képeken látható hétvégi házas nyaraló a Veszprém megyei Sümeg nyugodt zártkerti részén. Az egykori présház felújítását a tulajdonos már elkezdte. Az épület új, cserépborítású tetőt kapott, a néhai tornác is tető alá került, lehetőséget biztosítva, hogy a befejezést követően a kilátást télen-nyáron belülről élvezhessük. Az ingatlan villamos áram és vezetékes víz csatlakozással rendelkezik. Az épület jelenleg közel szerkezetkész állapotban van. Befejezése az új tulajdonosra vár. A tetőtér beépíthető. Az épület a telek legmagasabb pontján helyezkedik el, távol az úttól. A terület teraszos kialakítású, jelenleg gyümölcsfák, és egy könnyen művelhető szőlő van rajt. Az ingatlan Sümeg belvárosától, és műúttól kellő távolságra van ahhoz, hogy zavartalanul eltölthessük szabadidőnket természet közelében. Sümeg Veszprém megyében, Zala, Vas, és Veszprém megye határán, az országos kéktúra útvonalán fekszik, a 84-es számú főút mentén. A város számos műemlékkel büszkélkedhet, valamint a Balaton-felvidéki borvidék utolsó nyúlványaként, történelmi borospincéjének, és számos templomának, valamint a méltán ismert középkori várának, és a tövében található csodálatosan felújított püspöki palotájának köszönhetően közkedvelt turisztikai célpont is. A városban óvoda iskola, gimnázium, szakképző intézet működik, minden feltétel adott a sportolásra, és a szabadidő hasznos eltöltésére is. A legközelebbi Balaton parti strand 20 perc alatt kényelmesen elérhető. Az ingatlan per-és tehermentes. Az alaprajz csak tájékoztató jellegű. Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Hétvégi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfort nélküli
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Norbert Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 424 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Norbert Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 424 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY