Eladó üdülő és hétvégi ház Gyermely, Macskahegy 80 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Gyermely, Macskahegy 80 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Gyermely, Macskahegy 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7905951
Referenciaszám: M260655
Frissítve: 17 napja

Gyermely eladó hétvégi ház 80 m² alapterületű: 26,9 millió Ft

26,9 millió Ft
269 000 Ft/m²
80 m²
Alapterület
3165 m²
Telek
4+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 78 071 Ft
Második évtől
106 544 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyermely külterületén, ELADÓ 3165nm-es zárkerti telkek 80nm-es házikókkal. YouTube bemutató videó megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=kvSBRvXpkx0 2db helyrajzi számon, de egyben eladó az ingatlan, jelenleg is egyben használják. Tiszta tulajdoni lap, térképre mindkét ház felrajzoltatása frissen megtörtént. Az idős tulajdonosok, már nem tudják úgy gondozni, ahogy szeretnék és ezért vállnak meg szeretett nyaralójuktól. Az egyik 1582nm-es, gyümölcsös és gazdasági épület megnevezésű Zártkert. A másik 1583nm-es , szántó és gazdasági épület megnevezésű Zártkert. Villany bevezetésre került a házakba külön-külön villanyórával. Víz fúrt kútról megoldott, fürdőszobát és a locsolást is ellátja, több kerti csap is kialakításra került a telken. A csatorna hiánya miatt emésztőbe folyik a fürdőszobai szennyvíz. Az egyik ház faház nappalival, 2 szobácskával, nagy terasszal, alatta betonalapban kialakított étkező-konyha és tárolók. A másik kőház nappalival, fürdőszobával és terasszal, emeleten egy szoba és terasz, a betonalapban garázs található, ahol a fürdőszobai bojler is felhelyezésre került. Csend, nyugalom és békesség biztosított, kevés állandó lakó található a környéken, Macskahegyen sok a szőlő és a gyümölcsös. Ez a telek is gazdálkodásra tökéletesen alkalmas. Enyhe lejtésű, tetején kicsit meredekebb, jó minőségű termőfölddel, gyümölcsfákkal, veteményeskerttel. Vásárlás esetén -a földtörvény alapján- kifüggesztés szükséges (30nap). Ezzel kapcsolatos bővebb információért hívjon nyugodtan. Ha pihenni vagy gazdálkodni szeretne mindkettőre teljesen alkalmasak, 2 család számára. Jöjjön tekintse meg, hívjon időpontért bármikor. Én is gyermelyi lakos vagyok, szinte azonnal tudom mutatni.

Tulajdonságok

Típus:
Hétvégi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1970
Terasz:
23 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
félkomfortos
világos
terasz
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czenke Erzsébet Tatabánya Előd vezér utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 636 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czenke Erzsébet Tatabánya Előd vezér utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 636 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY