Eladó üdülő és hétvégi ház Gyermely, Macskahegy 44 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Gyermely, Macskahegy 44 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Gyermely, Macskahegy 44 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7858246
Referenciaszám: M251446
Frissítve: 21 napja

Gyermely eladó hétvégi ház 44 m² alapterületű: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
906 819 Ft/m²
44 m²
Alapterület
1256 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyermely PANORÁMÁS 1256nm-es telek, 44nm-es HÁZ ELADÓ! Állandó lakhatásra alkalmas!!!! Komárom-Esztergom vármegye Gyermely külterületén Zártkert besorolású körbekerített ingatlan ELADÓ! Házat és telket bemutató videó megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=NjKy8PYKPcY 6% beépíthetőségű max 60nm-ig. A 30napos kifüggesztés szükséges! A részlégesen körbekerített telek könnyen és kényelmesen megközelíthető autóval, parkolni a ház előtt és mellett lehetséges. A faház jelenleg is állandóan lakott, 3 tagú családnak kényelmes. Földszinten panorámás nappali, konyha, fürdőszoba, előszoba és terasz található. A nappaliból lehet felmenni az emeleti nagyobb hálószobába és a gardróbba (régen gyerekszoba). Legalul nagy világos műhely, mosókonyha, kamra és borospince száraz és jól kihasználható. Kinti szerszámoskamra és kertibútortároló is rendelkezésünkre áll. Villany bevezetésre került, a víz ciszternából és tartályból nyert, az emésztő kb 5 köbméteres. A 10 cm-es szigetelés és az automata pellet kályha gondoskodik az alacsony fűtési költségről. A pelletkályha 1 feltöltéssel 3napig tartja a 21 Cfokot télen, nem kell begyújtani, nem koszol és teljesen önállóan szabályozza magát, ráadásul az egész házat befűti. A fürdőszobai törölközőszárító radiátorba elektromos fűtőszál működik. A vételár részét képezi a komplett konyha, fürdőszoba és hálószoba berendezései, a házi vízmű, az új bojler és a pelletkályha. Épített tusolós fürdőszoba és a teljes víz és villanyhálózat felújított. Kertben alma, cseresznye, meggy, szilva, barackfa, málnabokor, tulipánok, jázmin, írisz, gyöngyvirág és nárciszok találhatóak. Jöjjön tekintse meg, hívhat bármikor. Helyi ingatlanos vagyok így akár azonnal is tudom mutatni.

Tulajdonságok

Típus:
Hétvégi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1980
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos
terasz
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czenke Erzsébet Tatabánya Előd vezér utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 636 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czenke Erzsébet Tatabánya Előd vezér utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 636 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY