Eladó telek Szada 1583 nm
Eladó telek Szada 1583 nm
Eladó telek Szada 1583 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7958068
Referenciaszám: T037525
Frissítve: 17 napja

Szada eladó építési telek 1583 m² telekterületű: 45 millió Ft

45 millió Ft
28 427 Ft/m²
1583 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 132 503 Ft
Második évtől
179 585 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó ingatlan Szadán, Pest megyében, ahol egy kiváló lehetőség nyílik arra, hogy megvalósítsa álmai otthonát. A 1583 négyzetméteres építési telek a Dny-i irányba fekszik, és mindössze 5 percre található a M3-as autópályától. Az elhelyezkedése kiváló, mind a közlekedés, mind a kisvárosi kényelem szempontjából. A telek mindössze 2 percre van Szada központjától, így könnyű hozzáférést biztosít a község szolgáltatásaihoz, üzleteihez és egyéb infrastruktúrájához. Szada egy nyugodt és barátságos környezetet kínál, ahol élvezheti a kisvárosi élet hangulatát. Az ingatlan beépíthetősége 30%, így sok lehetőség van a tervezésre és a személyre szabásra. A telek panorámás elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy élvezze a környék szépségét és nyugalmát. A környezet szép családi házas övezetet alkot, így garantáltan harmonikus és családbarát környezetet biztosít. A közművek az utcában találhatók, ami megkönnyíti az építkezés folyamatát. Ez a lehetőség ideális választás lehet azoknak, akik szeretnék kialakítani saját otthonukat egy csendes és mégis jól megközelíthető környezetben. Ha Ön azok közé tartozik, akik értékelik a természet közelségét és a városi kényelmet egyaránt, akkor ez az ingatlan remek választás lehet az Ön számára. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és tervezze meg álmai otthonát ezen a vonzó teleken! Megtekintésért várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kecskés Henriette Otthon Centrum - III. kerület - Óbuda Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kecskés Henriette Otthon Centrum - III. kerület - Óbuda Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY