Eladó telek Kunsziget 22607 nm
Eladó telek Kunsziget 22607 nm
Eladó telek Kunsziget 22607 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 6995182
Referenciaszám: TK059431
Feltöltve: 17 napja

Kunsziget eladó építési telek 22607 m² telekterületű: 192,8 millió Ft

192,8 millió Ft
8 528 Ft/m²
22607 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 567 688 Ft
Második évtől
769 404 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BEFEKTETŐK FIGYELMÉBE AJÁNLOM!!KUNSZIGETEN eladó egy halastó,mely 22607 nm-es területen helyezkedik el. A terület az összközműves telkek mellett helyezkedik el,melyen lakóparkot,termál falut,kereskedelmi,sport és szabadidő parkot lehet kialakítani a tavat pedig csónakázó ill. horgásztóként lehet hasznosítani. A termálkút az önkormányzat tulajdona,de ésszerű hasznosítási projektet támogatna.A falu infrastruktúrája korszerűen kiépített, úthálózata jó. KUNSZIGET Győrtől 15 km-re, Hegyeshalom irányában található. A Budapest felől érkezők az M1-es autópálya abdai (128 km), a Bécs felől érkezők pedig a lébényi leágazásnál hajthatnak le az autópályáról a 10-es útra, ahonnan mintegy 10 kilométerre található a község melynek elhelyezkedése és megközelíthetősége kiemelkedő. A település központjában megtalálható intézmények: családi napközi, óvoda, általános iskola, háziorvos, gyógyszertár, könyvtár, teleház, takarékszövetkezet. Győr városának közelsége miatt közlekedése minden igényt kielégítő, ezen felül Győr, mint kulturális központ egész évben sokszínű, látványos, minden igényt kielégítő programokkal várja vendégeit.Készült egy koncepcióterv , amit az alábbi linken tekinthet meg: https://kunszigetapartman.hu/IRODÁNK BANKFÜGGETLEN PÉNZÜGYI PÉNZÜGYI TANÁCSADÁSSAL ÉS ÜGYVÉDI HÁTTÉRREL RENDELKEZIK.HÉTVÉGÉN IS HÍVHAT!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
víz
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Faddi Mihály Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 30 815 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Faddi Mihály Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 30 815 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY