Eladó telek Küngös 4374 nm
Eladó telek Küngös 4374 nm
Eladó telek Küngös 4374 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 8010004
Feltöltve: 1 hónapja

Küngös eladó építési telek 4374 m² telekterületű: 8,5 millió Ft

8,5 millió Ft
1 943 Ft/m²
4374 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 25 028 Ft
Második évtől
33 922 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csodálatos, 4374 négyzetméteres telek várja az álmaid megvalósítására Küngösön, mindössze 10 km-re a Balatontól. Ez a terület nem csak egy telek, hanem egy lehetőség, amely számtalan elképzelést valósíthat meg. A közművek az utcában találhatók, így a kényelmet és az építkezési lehetőségeket is biztosítják. Egy ikerház, egy lovarda, vagy akár egy nagyobb panzió építése is tökéletesen megvalósítható ezen a területen. A közeli Balatonfőkajárán megnyílt versenypálya új perspektívákat nyit a terület számára, így befektetésként is kiemelkedő lehetőség. Egy nagyobb panzió építése hosszú távon stabil jövedelmet hozhat, miközben a telek adottságai minden igényt kielégítenek. A területen található egy kisebb kút is, ami további lehetőségeket rejt magában. A telek 30%-ban beépíthető, belterületi elhelyezkedése pedig könnyű hozzáférést és számtalan lehetőséget kínál. Ha álmod egy saját üdülőről, befektetésről vagy valami egészen egyediről, ez a telek mindenre lehetőséget ad. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy többet tudjon meg erről a lenyűgöző területről!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Péter Rácz Péter Az iroda összes hirdetése
+36 70 219 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Péter Rácz Péter Az iroda összes hirdetése
+36 70 219 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY