Eladó telek Balatonkenese 1304 nm
Eladó telek Balatonkenese 1304 nm
Nem található kép
Hirdetéskód: 7940274
Referenciaszám: T037435
Frissítve: 17 napja

Balatonkenese eladó építési telek 1304 m² telekterületű: 79 millió Ft

79 millió Ft
60 583 Ft/m²
1304 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 232 616 Ft
Második évtől
315 271 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BALATONKENESÉN, KÖZPONTI FEKVÉSŰ 1304NM-ES ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ! Ritka, az ilyen kitűnő adottságú telek, hiszen: - Balatonkenese központi részén, de átmenő forgalomtól mentes, csendes zsákutcában található - A telek már jelenleg is részpanorámás a Balatonra, de emelet építése esetén örökpanorámás lesz a Balatonra az épület, jobbra pedig a katolikus templomot láthatjuk -- a strand, Önkormányzat, főtér, boltok, orvosi rendelő, vonatállomás és a strand 10 perc alatt, gyalogosan megközelíthető - a telek 1304nm, 26,5x50 méteres kerületű, tereprendezett, 20%-os beépíthetőségű - a teljes terület gondozásmentes, igényes kerítésrendszerrel körbekerítésre került - víz, villany, csatorna a telken belül, gáz a telek előtt - a "zöld", gazdaságos lakhatást segíti, hogy a telek alsó részén8 köbméteres esővíz-gyűjtó ciszterna került megépítésre - az adás-vétel könnyen, gyorsan lebonyolítható, az ingatlan per-, teher-, igénymentes Érdemes Balatonkenesét választani, - mert Budapesttől mindössze 100 km-re délnyugatra fekszik, végig autópályán közlekedhetünk - mert a Balaton keleti részének legkedveltebb régiója, Budapest közelsége és a környék folyamosan fejlődő infrastruktúrája miatt - klassz panorámás két strandja mellett szabadstranddal , s vitorláskikötővel is rendelkezik - pezsgő kultúrális programok, éttermek, pékségek, kávézók, boltok, minden adott - egész évben jó az infrastruktúra Várom hívását, szívesen megmutatom Önnek a telket, s a környéket is!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Péter László Otthon Centrum - Balatonalmádi - Martinovics utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Péter László Otthon Centrum - Balatonalmádi - Martinovics utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY