Eladó ház Zalaegerszeg 200 nm
Eladó ház Zalaegerszeg 200 nm
Eladó ház Zalaegerszeg 200 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7907553
Frissítve: 5 hónapja

Zalaegerszeg eladó családi ház 5+1 fél szobás: 60 millió Ft

60 millió Ft
299 995 Ft/m²
200 m²
Alapterület
800 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 174 132 Ft
Második évtől
237 640 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalaegerszeg-Csács városrészében eladó két szintes családi ház magánszemélytől! A 160 + 40 nm-es lakórésszel rendelkező ház egy 853 nm-es telken helyezkedik el, amely otthona lehet nagycsaládosoknak vagy több generációs családoknak is. Továbbá alkalmas lehet munkásszállónak, illetve vállalkozásoknak is mértéből és elhelyezkedéséből adódóan! Az alsó szinten szélfogó (beépített szekrénnyel), 2 db szoba, konyha, fürdőszoba, WC, spájz és közlekedő található. A felső szint a közlekedőben található lépcsőn keresztül közelíthető meg, ahol további 3 db szoba, gardrób, fürdőszoba, WC és tároló/padlásfeljáró található. A két szintes lakórészhez tartozik még egy 40 nm-es hátsó lakrész is, amelynél akár külön bejárat is használható az udvarról. Ebben a lakrészben 1 db szoba, konyha, spájz és fürdőszoba található. Továbbá melléképületek, garázs (padlással) és további három autóbeálló tartozik még a házhoz. A telek hátsó részén gyümölcsfákkal beültetett kert található. Az épület fűtése gáz-cirkós rendszerű, amelynél a gázkazán 2020. szeptemberében lett kicserélve egy Hoval típusú kondenzációs gázkazánra, teljesen új kipufogórendszerrel kialakítva. A használati melegvíz előállításáról pedig egy öntanuló Ariston típusú elektromos forróvíz tároló gondoskodik, amelyet 2021. májusában cseréltettünk ki. A garázsban és a műhelyben ipari áram is elérhető, valamint vezérelt áram is van a házban. Az ingatlan könnyen megközelíthető, közelében bevásárlóközpontok, buszmegálló, posta, óvoda, általános iskola található. Az ingatlan per- és hitelmentes! Irányár: 59.999.000 Ft Képeket szívesen küldök üzenetben vagy e-mailben! Ingatlanosok segítségét köszönöm szépen nem kérem!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
kocsibeálló
saját parkoló
garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
étkező
kamra
gardrób
melléképület
műhely
mosókonyha
kábeltévé
internet
beépített konyhabútor
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 334 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 334 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY