Eladó ház Ságvár 85 nm
Eladó ház Ságvár 85 nm
Eladó ház Ságvár 85 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7986924
Referenciaszám: H480856
Frissítve: 18 napja

Ságvár eladó családi ház 3 szobás: 38,5 millió Ft

38,5 millió Ft
452 941 Ft/m²
85 m²
Alapterület
328 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 111 737 Ft
Második évtől
152 488 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Unja a siófoki tömeget, viszont a Balatonban szívesen fürdene akár minden nap, akkor ezt az ingatlant jó szívvel ajánlom. Itt megtalálja a nyugalmat és garantálható a zavartalan pihenés. Az ingatlan elosztását tekintve remek lehetőség gyermekes családoknak, kikapcsolódni vágyó bármely korosztálynak. Mivel a családi ház téliesítve van, fűtését cserépkályha, a szobákban elektromos panel biztosítja, télen-nyáron használható. Életvitel szerű használatra, vagy második otthonként nyaralónak is jó választás. INGATLAN LEÍRÁSA : - 85 m2 alapterületű családi ház, tetőtér beépítéssel - kettős fűtési rendszer, cserépkályha és kiegészítő elektromos radiátor, gáz-csatlakozás a telken belül - letisztult stílusú, modern laminált padlóburkolat a szobákban, járólappal a többi helységben - új, műanyag nyílászárók - 2021-ben elektromos vezeték, dugalj, kapcsolók cseréje megtörtént - éjszakai áram, 3 fázis kialakítva - szennyvíz hálózat teljes egészében fel lett újítva Az épület alatti 30 m2-es pince részben felújított, járólappal burkolt, a falak új festést kaptak, és itt található a vízmelegítő villanybojler. KERT: - 328 m2 önálló, kedvező méretű, könnyen karbantartható, rendezett udvar - 25 m2-es, faház jellegű, alápincézett melléképület, ami korábban üzletként funkcionált, a pincében vezetékes víz csatlakozás van, jelenleg tárolóként funkcionál - úszókapu elektromos csatlakozást a tulajdonos már kiépített a meglévő kapu mellett KÖRNYEZET: - biztonságos, családias környék a Balaton parttól mindössze 9 km-re - kiváló infrastruktúra, a ház a falu központjától (boltok, óvoda, iskola, orvosi rendelő, buszmegálló) néhány perc sétára van - a természetet, erdei sétákat kedvelőknek: a falu határában kezdődnek az állatvilágban is gazdag somogyi erdők Néhány mondat Ságvárról: Ságvár község Somogy vármegyében, a Siófoki járásban. A Dunántúl egyik legrégebben alapított települése, közel kétezer éve lakják a területet. Erdei tanösvényei, hangulatos elhelyezekedése, és a Balatonhoz való közelsége miatt a mai napig népszerű hely. Siófoktól légvonalban mindössze 4 km-re délre, Kaposvártól 60 km-re északkeletre, Veszprémtől pedig csupán 30 km-re délkeletre helyezkedik el, a Balaton partjától csupán 9 km-re.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1995
Erkély:
4,5 m²
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bezzeg Nikoletta Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bezzeg Nikoletta Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY