Eladó ház Mikepércs 70 nm
Eladó ház Mikepércs 70 nm
Eladó ház Mikepércs 70 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7977479
Referenciaszám: M230764-4574798
Frissítve: 3 napja

Mikepércs eladó családi ház 2 szobás: 41,9 millió Ft

41,9 millió Ft
598 571 Ft/m²
70 m²
Alapterület
300 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 121 604 Ft
Második évtől
165 954 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mikepércs közkedvelt újépítésű lakóövezetben eladó egy (fa)könnyűszerkezetes 70 m2 családi ház 300 m2 teleken! A ház jelenleg két lakásra van felosztva, külön gázkazánnal és külön mérő órákkal rendelkezik de a gipszkarton falak átalakításával könnyen egy szép tágas családi házzá varázsolható. 2008-ban épült fa könnyűszerkezetes megoldással, kiváló szigeteléssel ezért kevés a rezsi a teli hónapokban is . A telek könnyen karbantartható a 300 m2 köszönhetően. A közelben iskola, óvoda, bölcsőde, boltok, piac, posta is található. Az ingatlan elhelyezkedése szintén kiváló; a kertvárosi környezet élvezete mellett, Debrecen 10 perc alatt megközelíthető. A tulajdoni viszonyok rendezettek. Ha felkeltette érdeklődését keressen bizalommal! További kérdéseire készséggel válaszolok! Akár hétvégén is! Érdemes megtekinteni ,azért is mert Mikepércsen is igényelhető a vidéki CSOK. Debreceni irodánkban teljes körű adásvételi ügyintézéssel valamit kedvezményes hitel megoldásokkal várjuk kedves ügyfeleinket. Mikepércsről pár gondolat: Mikepércs Debrecen központjától kb. 10 km-re délre a 47-es főút mellett fekvő, nagy múltú település. Biciklis út is összeköti Debrecennel illetve a Déli Ipari parkkal ami még vonzóbbá teszi az itt dolgozok illetve a leendő gyárak dolgozói számára.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2008
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szanyi Dávid Zoltán OTP Ingatlanpont Hajdúszoboszló Bethlen utca 23. Az iroda összes hirdetése
+36 70 301 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szanyi Dávid Zoltán OTP Ingatlanpont Hajdúszoboszló Bethlen utca 23. Az iroda összes hirdetése
+36 70 301 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY