Eladó ház Makó 240 nm
Eladó ház Makó 240 nm
Eladó ház Makó 240 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7864627
Referenciaszám: 27725
Frissítve: 18 napja

Makó eladó családi ház 5 szobás: 87,5 millió Ft

87,5 millió Ft
364 583 Ft/m²
240 m²
Alapterület
534 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 253 947 Ft
Második évtől
346 563 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Luxus Otthon Makó Szívében - Kiváló Ingatlan Ajánlat! Eladásra kínáljuk ezt a lenyűgöző, 2006-ban épült ingatlant, amely az évek során folyamatosan karbantartott és fejlesztett lett. Ha az otthonát kényelmes, elegáns és praktikus stílusban képzeli el, akkor ez az ingatlan az Ön számára lett teremtve. Ingatlan Részletek: • Cím: Makó • Építés Éve: 2006 • Ingatlan Mérete: 240 négyzetméter • Telek Mérete: 534 négyzetméter Ingatlan Leírása: Ez a gyönyörű ház minden szempontból lenyűgöző. Az ingatlan számos kényelmi és luxus jellemzőt kínál, hogy Ön és családja otthonosan érezze magát. Az ingatlan részletei a következők: • Nappali: A 63 négyzetméteres nappali tágas, világos és kényelmes. Klimatizált, és ideális helyszín családi összejövetelekhez és pihenéshez. • Konyha és Étkező: Az ingatlan egy modern, beépített konyhabútorral és konyhai gépekkel felszerelt konyhát kínál. Emellett külön étkező is rendelkezésre áll az étkezésekhez. • Hálószobák: Az ingatlan 4 kényelmes hálószobát kínál, így minden családtagnak saját privát területe lehet. • Irodai Terület: Az emeleten található külön bejáratú iroda ideális munkavégzéshez vagy otthoni irodának. • Fürdőszobák: Az ingatlan 2 modern fürdőszobával rendelkezik, amelyek mindegyike kényelmes és jól felszerelt. • Garázs: Dupla garázs biztosítja az autók biztonságos elhelyezését. • Télikert és Úszómedence: Az otthonhoz tartozik egy gyönyörű télikert és egy privát úszómedence, ahol pihenhet és kikapcsolódhat. • Parkosított Kert: A telek 534 négyzetméteres, parkosított kerttel rendelkezik, amely egy igazi kikapcsolódási paradicsom. • Klíma és Központi Fűtés: Az ingatlan klímával és központi fűtéssel van ellátva, így az év minden szakában kényelmes és kellemes klímában élhet. • Egyéb Kényelmi Felszerelések: Az ingatlan ipariárammal rendelkezik, hőszigetelt, modern nyílászárókkal van felszerelve, és a beépített konyhabútor és konyhai gépek az Ön rendelkezésére állnak. Ez a kiváló ingatlan a Makó központjához közel található, kényelmes elhelyezkedésével pedig könnyen megközelíthető. Ha keres egy elegáns, modern és tágas otthont, amely minden kényelmi szolgáltatást kínál, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tegye meg az első lépést álmai otthona felé vezető úton! Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Hívjon minket!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Központi fűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
kocsibeálló
fűtött garázs
garázs
kert
kertkapcsolatos
télikert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
étkező
internet
beépített konyhabútor
vízórás
hőszigetelt
kaputelefon
klíma
kandalló
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ferenczi Gábor Hazadlesz.hu ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 691 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ferenczi Gábor Hazadlesz.hu ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 691 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY