Eladó ház Esztergom 200 nm
Eladó ház Esztergom 200 nm
Eladó ház Esztergom 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7824559
Referenciaszám: H471528
Frissítve: 19 napja

Esztergom eladó családi ház 6 szobás: 79 millió Ft

79 millió Ft
395 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
3403 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 229 278 Ft
Második évtől
312 897 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Esztergom Eperfa utcában eladó 2938 nm telken egy családi ház és hozzá még 465 nm-n gazdasági épület, udvar és garázs. Esztergom külterületén helyezkedik el az ingatlan, közel az Esztergom-Kertvárosi körforgalomhoz. Az ingatlan körbe kerített 2,20 cm betonkerítéssel. Nagy kapukon a teher forgalom is megoldható. Némelyik kapu elektromosan, távirányítással működik. Videos kaputelefon beszerelve. Riasztó berendezés az egész területen kiépítve. A telek sík terület Minden közmű bekötve ( víz, csatorna ,villany ( ipari is) , gáz) A két telek amit megvételre kínálunk összesen: 3403 nm. Két külön HRSZ számon helyezkedik el. 1. telek " Kivett lakóház , udvar" 2938 nm. Önálló 1/1 tulajdonban. sík terület. Kültéri medence forgatóval kerti tó, gyümölcsfák, leginkább diófa, és örökzöldek lettek ültetve. Telken állatok tartása engedélyezett, több elkerített részt is található. ( Így akár kutya panzió kialakítására is kiválóan alkalmas) Külön-külön több gazdasági épület. Mindegyikbe víz, villany bevezetve. Több helyen kerti csap vezetékes vízről, valamint kút is található. Ezen a telken egy könnyűszerkezetes családi ház lett felépítve. Nagy családnak is megfelelő 6 szoba 2 fürdőszoba nagy konyha-étkező kamra lett kialakítva. Fűtése gázzal vagy fa tüzelésű nagy méretű kandallóval megoldott. A ház átlagos állapotban, de a tető és a tetőszerkezet felújításra szorul. A ház belmagassága 270 cm A ház részben akadály mentesített. 2. telek Osztatlan közös tulajdon, ügyvédi megosztással 465 nm a tulajdonos által kínált terület. Itt gazdasági épületek, garázs lett kialakítva. Több épület felújításra szorul. Víz, villany minden gazdasági épületbe bevezetve. A telkek beépíthetősége: "G" általános gazdasági terület területfelhasználású építési övezetbe tartozik 50 % beépíthetőség legkisebb zöldterületi mutató 25% épület magasság 6,5 méter. beépítési mód: szabadon álló- telepszerű "Az általános gazdasági terület a környezetre jelentős kedvezőtlen hatást nem gyakorló gazdasági tevékenységi célú, továbbá kereskedelmi, szolgáltató és raktár-rendeltetésű építmények elhelyezésére szolgál." A területen tervezett építési tevékenység szakmai konzultáció köteles! Megközelítése teherautóval is egyszerű! Ajánlom befektetőknek, gazdálkodóknak, nagy családnak .

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Soproni Brigitta Otthon Centrum - Piliscsaba - Bajcsy-Zsilinszky út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Soproni Brigitta Otthon Centrum - Piliscsaba - Bajcsy-Zsilinszky út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY