Eladó ház Érd 520 nm
Eladó ház Érd 520 nm
Eladó ház Érd 520 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7366877
Referenciaszám: HZ027586
Feltöltve: 16 napja

Érd eladó családi ház 8 szobás: 320 millió Ft

320 millió Ft
615 385 Ft/m²
520 m²
Alapterület
1920 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 928 722 Ft
Második évtől
1 267 432 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Érd Parkvárosban nagy családosoknak, több generációnak, de befektetésnek is kiváló lehetőség!!Eladásra kínálunk egy 80-as években saját részre épített, szerkezetileg kiváló állapotú, nettó 420nm-es családi házat, melynek fűtését gázkazán és vegyes tüzelésű kazán is biztosítja. A hozzá tartozó, 1920nm-es kert parkosított.Az épület két  lakásból áll, 7 szoba, 3 fürdőszoba, 2konyha étkezővel, galériák és egyéb helyiségek, az épület alatt 18nm-es pince, a kertben 30nm-es melléképület található, parkolni 2 állásos garázsban és fedett gépkocsi beállón is lehet. A HÁZ GÁZSZÁMLÁJA BELEFÉR A REZSITÁMOGATOTT KERETBE, MIVEL FELSZERELÉSRE KERÜLT 3 FŰTÉSRE OPTIMALIZÁLT KLÍMABERENDEZÉS.A közelben minden megtalálható, orvosi rendelő, iskola, bevásárlási lehetőségek, gyógyszertár, a Budapestre közvetlenül közlekedő buszjárat megállója pár perc sétára van a háztól.A ház alkalmas akár több lakás kialakítására, ill. a telekre még több lakóegység is építhető. A jelenlegi építési szabályzat ebben a lakóövezetben oktatási, nevelési, szociális és egészségügyi, hitéleti, szállás és vendéglátás, sport és kulturális szolgáltató egységek kivitelezését is engedélyezi.Tehát az ingatlan sok lehetőséget rejt magában, a helyszíni bejárás alkalmával minden információt megtudhat az érdeklődő.További információkért várom hívását a megadott telefonszámon.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1983
Erkély:
24,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Avar Judit Duna House - Érd, Diósdi út Az iroda összes hirdetése
+36 30 823 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Avar Judit Duna House - Érd, Diósdi út Az iroda összes hirdetése
+36 30 823 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY