Eladó ház Csoma 120 nm
Eladó ház Csoma 120 nm
Eladó ház Csoma 120 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7939071
Feltöltve: 3 hónapja

Csoma eladó családi ház 4 szobás: 23 millió Ft

23 millió Ft
191 667 Ft/m²
120 m²
Alapterület
2699 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 66 752 Ft
Második évtől
91 097 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Idén már az emelt összegű falusi CSOK-ra alkalmas házikó Csomában! Dombóvár és Kaposvár közötti 66-os útvonal mentén, Csoma egyik csendes, szép és rendezett családi házas mellékutcájában megvételre kínálok egy masszív kőlábazatos 2 szintes nyílászáró cserélt családi házat rendkívül nagy telekkel, panorámás kilátással! Az ingatlan alsó szintje a szuterén, melyben szoba, tároló helység, vizesblokk és egyéb mellékhelységek találhatók. A felső szinten található a lakórész. Egy szép nagy szélfogón keresztül jutunk a házba. Egy széles folyosóról nyílnak a hálószobák, valamint egy óriási nappali - étkező konyha és közlekedő rész. A közlekedőből nyílik egy fürdő és wc, valamint egy a szuterénbe vezető lépcsőtér. A konyhában található konyhabútor maradó ingóság, mely a vételár részét képezik. A ház a 80'-as években épült, betonfödémes, korábban egy kőműves mester építette saját maga és családja részére. Az tető héjazása pala. Közművek: víz, villany, gáz. Az ingatlanban gázfűtés és fa tüzelésű központi fűtés biztosítja télen a jó meleget. Alternatív fűtésként szolgál egy inverteres klíma, mely télen fűt, nyáron pedig a hűs klímáért felel. Közlekedés: vonat és buszjárat egyaránt sűrűn, kb óránkénti rendszerességgel közlekedik. Iskola és óvoda, közintézmények a szomszédos településen- Attalán vannak, mely 1 km-re található Csomától. Csok és hitel igényelhető, melynek ügyintézésében segítséget nyújtok! Hétvégén is rugalmas megtekintéssel állok ügyfeleim szolgálatában!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Független Profi Ingatlan-tanácsadó Független Profi Ingatlan-tanácsadó Az iroda összes hirdetése
+36 30 391 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Független Profi Ingatlan-tanácsadó Független Profi Ingatlan-tanácsadó Az iroda összes hirdetése
+36 30 391 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY