Eladó ház Balassagyarmat 140 nm
Eladó ház Balassagyarmat 140 nm
Eladó ház Balassagyarmat 140 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8072595
Referenciaszám: M272778
Frissítve: 18 napja

Balassagyarmat eladó családi ház 3 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
299 500 Ft/m²
140 m²
Alapterület
588 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 845 Ft
Második évtől
237 247 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balassagyarmaton, Nógrád vármegyében kínálunk eladásra egy teljesen felújított belvárosi családi házat. Az ingatlan központi elhelyezkedése ellenére csendes helyen található. A közelmúltban teljes felújításon esett át, új villany és vízvezetékek, szigetelés, új nyílászárók, új tető. Fűtése elektromos kazánnal történik, radiátorok biztosítják a hőleadást, részben padlófűtéssel, továbbá rendelkezésre áll két gyönyörű cserépkályha is mellyel a teljes lakótér kifűthető. Előszobájából nyílik tágas világos fogadó helysége melyben étkező és konyha található. A nyugati oldalra nyílik két külön bejáratú, nagyméretű szoba, jobbra pedig egy kisebb szoba. Két fürdőszoba található a házban egyik zuhanyzóval és wc.-vel a másik sarokkáddal és külön wc.-vel rendelkezik, ezen kívül még egy kamra is helyet kapott a lakásban. Hátsó terasza közvetlen a kertjével kapcsolatos. A lakóház mögött egy további teljesen alápincézett épület került megépítésre a közelmúltban, melyben egy teljesen különálló lakás alakítható ki, de akár összekapcsolható a jelenlegi lakótérrel is. A lakóház falai szigeteltek és vakoltak, csak a színezés van hátra mely az új tulajdonosra vár. A tető mindkét épületen új, nyílászárói hőszigeteltek. Hatalmas pincéje akár műhely kialakítására is alkalmas, kút és házi vízmű is helyet kapott benne. Összközműves ingatlan, három fázisú elektromos áram és éjszakai áram is elérhető. Számos lehetőség rejlik ebben a kertes házban, akár két generáció együtt élésére, nagy családosoknak, de vállalkozás, szolgáltatás céljára is kitűnő választás központi elhelyezkedésének köszönhetően. Állapotát tekintve kiváló, azonnal költözhető ingatlan. Balassagyarmat, Nógrád megye északnyugati részén, a szlovák határ mentén fekszik, Budapesttől mindössze 75km-re található a település, az M2 -es autópályán indulva, kényelmesen egy óra alatt juthatunk el Nógrád néhai székhelyére. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal ! Az OTP Bankcsoport tagjaként hitellehetőségekkel, CSOK ügyintézéssel, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal, gondos ügyvédi közreműködéssel és teljes körű szakértői ügyintézéssel támogatjuk ügyfeleink lakáscélú adásvételét.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lénárd Viktor Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lénárd Viktor Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY