Eladó ház Baks 82 nm
Eladó ház Baks 82 nm
Eladó ház Baks 82 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7886390
Referenciaszám: 141405
Frissítve: 17 napja

Baks eladó családi ház 2 szobás: 30,2 millió Ft

30,2 millió Ft
368 293 Ft/m²
82 m²
Alapterület
2174 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 87 648 Ft
Második évtől
119 614 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Baks belterületén kihasználatlanság miatt családi ház gazdasági épületekkel eladó --- Please scroll down for English --- Ez a 82 m2-es lakóház az 1960-as években épült, de 1994 és 2000 között alapos felújításon esett át, beleértve a szigetelést és a tető teljes cseréjét. Az elektromos hálózat és a fűtési rendszer is cserélve lett, új hideg-és melegburkolatok valamint műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A vegyes falazatú ház 80 cm vastag vert falakkal valamint a később hozzáépített tégla falakkal hűvös nyári napokon és hideg téli estéken is kiváló hőszigetelést nyújt. A fedett autóbeálló és a garázs lehetővé teszi autók tárolását és védelmét az időjárás viszontagságaival szemben. Az igazi különlegességet az ingatlanhoz tartozó gazdasági épületek jelentik, melyek számos lehetőséget rejtenek magukban. A 150 m2-es modern istálló karámmal, három boxszal és tíz állással rendelkezik, és akár versenylovak tartására is ideális. Az ingatlanon van ezen kívül egy 110 m2-es terménytároló és terményfeldolgozó épület, melyben egy 20 kW-os, 3 fázisú, 48 kalapácsos nagy teljesítményű terménydaráló van beüzemelve. Az ingatlanon emellett számos egyéb kiegészítő épület is megtalálható, mint például disznóólak mintegy 100 négyzetméteren, csirkeól, nyitott takarmánytároló és góré. Ezen kívül egy ásott kút és 23 jól termő gyümölcsfa (alma, birs, sárgabarack, őszibarack, körte, szilva, füge) szolgálja majd az ingatlan jövőbeli gazdáját. Az épületek és az egész terület tökéletesen karbantartott és gondozott, így az ingatlan azonnal költözhető. A telek a helyi építési szabályzat alapján akár ketté is osztható, ezért akár befektetési lehetőségként is számításba vehető. Szegedi lakásra történő csere is megoldható értékegyeztetéssel. Kérdés vagy időpont egyeztetés esetén keressen bizalommal! Jéga-Szabó Gábor 0670/427-9422 Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek, teljesen díjmentes CSOK és hitelügyintézést, valamint ingatlanvásárlás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
melléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jéga-Szabó Gábor Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 427 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jéga-Szabó Gábor Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 427 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY